Image 1 Image 2 Image 3

OTP Bank Nyrt.

Építsd a karriered az OTP Banknál az Apponyi Franciska Jövőműhely Program keretében!

Az OTP Csoport Kelet-Közép-Európa meghatározó bankcsoportja. Tizenegy országban, 17 millió ügyfelet szolgál ki. 75 éves múltjának és régiós tapasztalatainak köszönhetően jól érti ügyfelei igényeit, fejlődését a kiszámítható, stabil működés határozza meg.

Felelős szolgáltatóként aktív szerepet vállal a lakosság pénzügyi kultúrájának fejlesztésében, a kulturális értékek gazdagításában, a környezeti értékek megóvásában, a sport népszerűsítésében és az esélyegyenlőség biztosításában.

Az OTP Bank Nyrt. munkalehetőséget kínál utógondozói ellátásban részesülő fiataloknak, hogy betekintést nyerjenek a banki környezet izgalmas világába, és stabil alapokra építsék jövőjüket.

Most egy olyan program részese lehetsz, ahol nem csak tapasztalatot szerezhetsz, de valódi karrierlehetőségeket is találhatsz!

Mit kínálunk?
  • Változatos munkakörök – bankfiókban, call centerben, IT területen, nyomdában, dokumentumkezelésben vagy küldeményforgalomban próbálhatod ki magad.
  • Rugalmasság – amennyiben hallgatói jogviszonnyal rendelkezel, vagy éppen váltanál jelenlegi munkádból, gyakornoki vagy részmunkaidős foglalkoztatási lehetőséget is biztosítunk.
  • Személyre szabott mentorálás – tapasztalt kollégák segítenek, hogy minél jobban eligazodj az új munkakörnyezetedben, és fejleszd készségeidet.
Elvárások:
  • Érettségi bizonyítvány

Csatlakozz az OTP Bank csapatához az Apponyi Franciska Jövőműhely Program részeként!

Jelentkezés módja: Önéletrajzzal és motivációs levéllel e-mailben az apponyi@bm.gov.hu e-mail címen.